Followers

Thursday, January 20, 2011

Sepupuku Mohd Faiz meninggal dunia : Al-Fatihah

Salam korang!
Update lagi satu entry pula. Itupun kalau ada yng sudi baca.
Semalam masa lunch break hampir nak tamat sayapun buka FB. Dok tengok update-update terkini rakan-rakan FB. Tiba-tiba mata ini tertancap pada tulisan ini;

Daripada pukul 10.41pagi salah seorang sepupu saya juga post berita sedih ini di FB. pukul 1.00 tengahari baru saya dapat tahu.
Terus saya call family saya di rumah untuk bertanyakan berita terkini. My sis kata Allahyarham masih di Hospital. So, saya ingat nak pergi lepas office hour tapi balik sahaja ke rumah family members saa semua tak ada.Rupanya mereka dah pergi menguruskan jenazah. Alhamdulillah, semuanya berjalan lancar.
Semoga roh Allahyarham Mohd Faiz bin Mohd Yussof tenang di sana dan dicucuri rahmatNya.
Takziah buat keluarga Allahyarham terutama maknya. Dah lah sedang sakit tiba-tiba pula dikejutkan dengan pemergian anak ke alam kekal abadi.
Itulah namanya ajal dan maut itu semuanya ketentuanNya. Umur Allahyarham baru nak masuk 30 tahun tapi siapa sangka Allahyarham yang dijemput dahulu olehNya. Menurut Mummynya Allahyarham meninggal akibat sakit paru-paru berair.
Harap Mummy tabah hadapi ujian Allah SWT ini.
k, bai!

Jangan lupa baca update terbaru blog wordpress selfhosted  saya di SINI

1 comment:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics