Followers

Friday, January 7, 2011

Gambar perkahwinan Azlan and The Typewriter

Salam Jumaat korang!


Korang,seperti yang saya dah maklumkan blog saya dah berpindah ke wordpress self hosted. So, jom baca update terkini di blog noorafzan.com

Hari tu saya ada cerita pasal Perkahwinan Azlan from Azlan and The Typewriter pada 01.01.2011 lepas. Masa itu memang tak jumpa langsung gambar perkahwinan dia di alam maya. Yang adapun gambar semasa majlis pertunangan. Frust jugalah kan tak dapat nak tengok saat-saat indah dorang kan. Saya dah jumpa gambar perkahwinan dorang tahu.

 Klik link di bawah  ini ye untuk untuk tengok gamabr-gambar perkahwinan dorang!

Azlan and The Typewriter sudah berkahwin : Versi bergambar 

4 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics