Followers

Wednesday, November 19, 2014

Rutin Ibu berkerjaya bermula semula.

Salam semua...

Hari ni masuk minggu ke 2 kerja lepas bercuti panjang. Alhamdulillah walaupun cuti lama dan skill2 dah berkarat sikit, dapat polish balik. Boss kata kena proaktif. Walaupun banyak manapun kerja tepat 5.30 petang dah boleh balik. Sebab boss pun jenis balik on time. Senang sikitlah bab tu.. Cuma kita kena pandai manage kerja sebab dia hanya mahu result. Dia guide sikit2 je lepas tu nak result.

Walaupun kerja agak stress sebab kejar banyak KPI dalam 1 masa, tetap bersyukur sebab tak perlu stay back. Dan masih ada masa nak pergi pam. Yeah..2 benda tu paling mustahak. Walau ke mana jua kaki ini melangkah, dalam 2 tahun tempoh penyusuan ini memang kena fulfill 2 perkara ini. Syukur ya Allah atas 2 nikmat ini. Walaupun kena keluar rumah seawal 7 pagi dan sampai rumah semula pukul 7 malam. Tak apa sebab minggu depan dah cuti sekolah.

Walaupun suami tiada di sisi sampai tengah bulan depan, di rumah ada mak mertua dan nenek suami. Jadi, tak adalah sunyi sangat. Abang Emirpun ada kawan tempat bermanja bila mama tengah melayan adik Aina. Oklah itu sahaja update kali ini. Bai..

No comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics