Followers

Monday, January 27, 2014

Cuti sebelum CNY

Salam korang..

Hari ini saya ambil cuti sehari. Tujuan utamanya hanya pakai setengah hari sahaja sebenarnya iaitu menukar kad-kad ATM yang lama dan hampir tamat tempoh. Alhamdulillah, perjalanannya cukup mudah dan dapat selesaikan semuanya dalam pukul 11 lebih. Oh lupa, Emir saya hantar ke taska seperti biasa. Bukan apa, kasihan dia nanti nak diusung ke sana ke mari untuk settlekan kerja-kerja saya tu. Lagipun lebih selesa dia di taska kan.

Habis urusan saya balik ke rumah dahulu untuk mengemas rumah. Almaklumlah hujung minggu memang tak ada di rumah. Melawat parents di Puchong. Makanya separuh hari dihabiskan dengan membasuh kain, mengemas bilik dan lain-lain. Hajat nak tidur sekejappun tak kesampaian. Tup tup dah pukul 4.00 petang. Kalau ada Emir ni mesti saya sempat tidur sejam dua. he he he..

Sekejap lagi nak Asar. Seterusnya bersiap untuk menjemput anak teruna yang tersayang di taska. Memang padat terisi dengan aktiviti sepanjang cuti satu hari ini. Oh ya, Promosi Alfalfa masih lagi berjalan yea. Dapatkan dengan harga paling murah dengan saya sekarang sebelum kehabisan.

Ok tu je nak share kali ini. Bai!

No comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics