Followers

Sunday, October 20, 2013

Promo Oct 2013 for Shaklee still ON yea | Buat blog baru for biz

Salam you all.

Dulu saya rasa nak guna blog ini juga sebagai base untuk berbisnes. Tapi bila fikir-fikir why saya set another blog khas for business. Nak buat blog sekarangpun mudah sahaja tak macam dulu kena tukar-tukar coding kan. So, sekarang ini dalam usaha untuk set up new blog. Tengah fikir url apa nak guna untuk blog bisnes tu.

Any idea?
supplemen4urhealth.blogspot.com ok tak?
Ni belum test lagi check ke 'availability' an url ni. haha.
Lepas ini saya akan still update pasal produk dalam ni tapi just bagi link je la untuk ke blog baru tu.

Ok, promo Oct masih lagi berjalan yea.
Shaklee Collagen Powder yang sekarang ni mendapat sambutan hangat di pasaran sebab tengah ada promosi harga runtuh. Beli 6 box percuma 1 box. Jimat sangat dan hasilnya memang marbeles.

Lain-lain set yang saya jual. Cepat-cepat grab dalam bulan ini juga sebab bulan ini semua set ini saya bagi HARGA PROMO.

Set Kesihatan optimum
Set Maigrain
Set Weight Gain
Set Kurus
Set Mengandung
Set Berpantang
Set Milk booster
Set Kesuburan
Set Smart Brain
Set Kanak-Kanak
Set Kecantikan kulit
dan bermacam-macam lagi.

Just inform je ada masalah apa. Saya akan cuba suggest supplement terbaik untuk anda. Ni bukan ubat tapi supplemen (makanan tambahan) semulajadi yang badan kita perlu hari-hari tapi kita gagal untuk dapatkan dalam pemakanan seharian kita.

So, jom sayangi diri anda dan keluarga anda. Bertindak sekarang untuk sihat.
SMS/Whatsapp : 012-3728374(Afzan)
email : supplement4urheath@gmail.com

2 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics