Followers

Wednesday, February 13, 2013

Cuti panjang CNY 2013

Salam korang..

Apa khabar? Lama dah tak corat coret kat blog kesayangan ni. Cutii kali ini lama. Siap tambah cuti lagi. Balik kampung di terengganu. Tak sure lagi nak sambung sampai ahad ke tak  sebab kalau ikutkan jumaat ni last day boss kecik saya di office nun. Ingat nak jumpa juga last day kat sana tapi since mak mertuapun tak ada di rumah sampai ahad nanti, saya malas pula nak balik sana awal.

Duk di puchongpun seronok juga cuma rasanya Emir dah menjadi extra manja dengan mama dia ni. Tak tau la nanti hari isnin anta ke taska apa reaksi dia. Mak mertuapun tentu akan bawa balik tok nek duduk di rumah sebab mak mertua saya kan dah pencen. Bergilir gilir lah nampaknya dengan adik beradik dia yang lain menjaga tok nek sepanjang dia tinggal di kl.

Ok, tak lengkap entry ni tanpa picture si gebu mama seorang ni. Nah untuk tatapan rakan blogger.

3 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics