Followers

Tuesday, June 18, 2013

Updates : May

Salam korang.

Ok. I admit that my daily routine now doesn't allow me to become very full time blogger. No more daily entry or weekly entry. The worst case is only 1 entry for entire month. Pernah juga saya  hanya menulis di sini selepas 2 hingga 3 bulan menyepi. Kalau ikutkan hati memang hari - hari ada sahaja perkara yang mahu dikongsi tapi apakan daya tangan tak sampai untuk menaip entry. Di pejabat sibuk bekerja, di rumah pula sibuk pula dengan mengemas dan melayan si kecil dan si besar. hehe~

Eventhough my blog was rarely updated, I appreciate you as readers and my nuffnang earnings still increasing (very slowly..). Lebih 2 tahun dibiarkan tanpa cash out, sekarang dah boleh cash out balik.
Actually, there are a lot of things happened in my life and I want to share with you. Maybe I just jot down the points here first. If..Yes, if I have leisure time, I will elaborate it further.

1. 8 April sebaik sahaja kami balik daripada Kedah/Langkawi dan meyelesaikan urusan permohonan visa, kami terima satu surat. Ya, berita gembira setelah lebih setahun menanti. Rumah kami telahpun siap secara rasmi dan kami perlu ke pejabat PKNS untuk urusan mengambil kunci rumah. Alhamdulillah.

2. 12 April genaplah 28 tahun saya mengenal dunia. Alhamdulillah masih lagi mampun bernafas di bumi Allah ini.

3. 22 April hari tu genap 6 bulan saya meninggalkan SATO dan bekerja di company baru yang terletak di Rawang. Dah terima confirmation letter pun. Alhamdulillah.

4. 10 May2013 genaplah setahun usia anak bujangku, Emir Ikhwan. Dah banyak kali saya update cerita dia dalam blog ini.

5. 15 hingga 20 May 2013, kami sekeluarga plus mak mertuaku bercuti di Osaka, Jepun. Merasalah kami naik flight jauh-jauh dan mengenal negara orang. Terima kasih encik suami.

6. 25 - 26 May kami pergi ke Temerloh menjadi sebahagian daripada rombongan pengantin lelaki, Amir Adli ke rumah pengantin perempuan Susantiana. Alhamdulillah dengan 2 kali lafaz mereka sah bergelar suami isteri. Amir itu sepupu suami saya. =)

7. 1 Jun kami sekali lagi menyertai barisan rombongan lelaki untuk majlis di belah lelaki. Tapi kali ini dekatlah sikit. Di Sungai Besi sahaja.

8. 6 Jun 2013, saya ambil cuti untuk ber'dating' dengan suami. Kami tengok wayang cerita Furious 6 dan makan di Secret Recipe. Alhamdulillah. Ini macam sambutan in advance anniversary kami yang ke 2 pada 11 Jun nanti. Thanks encik suami. Semoga kasih sayang dan kebahagiaan kita sekeluarga berkekalam sampai ke syurgaMu.

Ok, itu sahaja updates untuk kali ini. Saya cuba untuk transfer gambar daripada Note 2 ke laptop tapi tak boleh pula. Sabar sahajalah. Ok da. Bai!


No comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics