Followers

Friday, January 25, 2013

Update untuk hujung minggu

Salam korang..

Minggu ni sekejap sahaja rasanya. Tup2 hari ini sudahpun jumaat. Fuhh..macam-macam perkara yang berlaku sejak minggu lepas sampai tak terupdate blog ini. Super busy.

Last weekend spend semalam di puchong. Ahad tengahari baru balik Selayang. Seronoknya orang puchong melayan keletah si kecil ini. Sabtu pergi minum kat kedai. Malam lepak kedai mamak. Ingatnya weekend ni nak balik puchong lama sikit tapi kita hanya mampu merancang. Tok nek Emir akan berhujung minggu di Selayang.

Suami dah izinkan untuk balik satu malam. Mak mertuapun bagi greenlight. Maybe balik ke sana ahad kot. Planning dengan lambaian memang burn gitu je la. Sorry kawan2. Tak dapek nak menolong eh..huhu.

K itu je kali ini. Tepek sikit update si kecil ni. Dia dah pandai sebut mama..yeah!..

1 comment:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics